Programok, Pályázatok

Foglalkozások

Minden hónap utolsó szombat délelőttjén, mesékkel, versekkel, játékokkal, kézműves foglalkozással  várunk benneteket.

Magyar Költészet Napja, Városi Versmondó verseny

Évről-évre áprilisban, a Magyar Költészet Napjára, Városi Versmondó versenyre   várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretik a verseket.

Nyári Olvasóliget

Nyáron kéthetente szerdán vagy csütörtökön délután kiköltözünk a könyvtár mögötti játszótérre, az Olvasóligetbe. Ha a sok játéktól fáradtan, szeretnél megpihenni egy árnyas fa alatt, közben érdekes történeteket hallhatsz, újságokat lapozgathatsz, és ami a lényeg, mindezt játékos formában, rendhagyó módon! Szüleidet se hagyd otthon számukra is gondoskodunk olvasnivalóról!

Keller Kupa - Városismereti Verseny

Szeptember végén 3 fős csapatokkal küzdhettek a Keller Kupáért! Városismereti Versenyen vehettek részt. A verseny célja: Játékos formában szeretnénk ismeretet nyújtani városunkról, Mindszent történetéről, épületeiről, embereiről és megismertetni rejtett kincseit.

Városi Mesemondó Verseny

Hagyományainkhoz híven, december elején Mikulás környékén a meséké a főszerep – Városi Mesemondó versenyt rendezünk óvodások és általános iskolások részvételével. Hiszen mesét hallgatni varázslatos dolog minden korosztály számára. Ez így volt régen, és így van ma is.

Figyelj

Figyeld felhívásainkat a plakátokat! Légy részese ezeknek a programoknak!

Archív

2011-12-09
Mesemondó verseny
2011-12-03
Karácsonyi Bolhapiac gyerekeknek
2011-11-26
Karácsonyi barkácsolás Katter kutyával
Dokumentumok Impresszum